Bootverhuur Haarlem

Wil je Haarlem vanaf het water beleven dan zijn er adressen waar je een boot kunt huren om dit te doen. Vaar over het Spaarne, de monumentale stadsbolwerken of vaar een rondje Haarlem via Spaarndam en de mooie Nel.

Haarlem is uitermate geschikt om zowel korte als lange tochten te maken. Je kunt zelfs online een sloep reserveren tot 10 minuten voor aanvang, vervolgens activeer je de sloep met je mobiele telefoon. Makkelijker kan het niet, we gaan er iets dieper op in.

Tot een paar minuten voor je wilt varen is het mogelijk om een boot te huren via de website, vervolgens ontvang je een boekingsbevestiging met uitleg hoe het werkt.

Met je mobiele telefoon kun je de boot activeren en je kunt varen. Zorg dat je op de aangegeven tijd terug bent en klaar.

Kind kan de was doen, in veel gevallen wordt er wel een minimum aantal uur gerekend dat je de boot huurt.

Lunchen in Haarlem

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Luxe boot huren met schipper

Wil je genieten met vrienden en familie op het water in het mooie Haarlem, maar heb je geen zin om zelf te varen? Huur dan een luxe sloep met schipper en alle denkbare opties om een geweldige tijd te hebben aan boord. Er wordt gevaren in en rondom Haarlem waarbij de natuur en de binnenstad worden afgewisseld. Op deze manier zie je zo veel mogelijk van Haarlem en omgeving. Ook bij minder goed weer kun je varen omdat de sloepen voorzien kunnen worden van een overkapping. Zelfs in de wintermaanden, dan is er verwarming aan boord.

Voor de rondvaart zijn er verschillende opstapplaatsen in het centrum van Haarlem. Je kunt geheel kosteloos je eigen catering aan boord brengen, geen zin om het zelf te doen? Ook kan er een op maar gemaakt arrangement worden aangeboden, geniet van een drie gangen diner aan boord of een luxe BBQ. Ook aan de muziek is gedacht, een uitstekende muziekvoorziening zorgt ervoor dat je een feestje aan boord kunt bouwen. In de zomer zijn er speciale zomeravond arrangementen, huur snel een luxe sloep in Haarlem en begin met genieten.

Trendy sloep huren in Haarlem

Ben je met een grote groep dan kun je een trendy sloep huren voor groepen tot maar liefst 70 personen. Een stijlvolle zwarte sloep is van alle luxe voorzien, van heerlijke kussens tot aan een overdekt toilet.

Een vrijgezellenfeest, verjaardag of andere party kun je eenvoudig op de sloep vieren. We garanderen dat het een uniek feestje wordt op het water.

Aan de rivier het Spaarne ligt Haarlem, stad van Frans Hals. De historische binnenstad wordt omringd door grachten en singels en leent zich uitstekend voor boottochten. Geniet van de mooie grachten, waar je richting Spaarndam kunt varen. Beleef de schoonheid van de historische stad Haarlem vanaf het water. Een vaartocht is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes aan boord, de gehele catering van desgewenst worden verzorgd. Van een simpel concept tot zeer luxe. Wil je muziek aan boord dan huur je gewoon een DJ aan boord.

Lunch Haarlem

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Boot huren bij het Spaarne

Heb je er geen behoefte aan om een boot te huren waarbij alles is geregeld? Je wilt gewoon lekker zelf de boot besturen en zorgen voor je eigen eten en drinken aan boord.

Bij het Spaarne kun je zelf kiezen waar je behoefte aan hebt, lekker alles zelf doen?

Geen probleem, wil je er toch een wat luxer uitje van maken dan kun je gebruik maken van één van de vele andere mogelijkheden die dit bootverhuurbedrijf biedt.

Wil je liever een schipper om de boot te besturen dan is dit ook mogelijk, de schipper zal je door alle grachten en kanalen van Haarlem begeleiden.

Op een ontspannen manier wordt er gevaren langs alle mooie plekjes die Haarlem heeft te bieden. Aan boord geniet je van een hapje en een drankje, om vervolgens uit te kijken over de vele grachten, hofjes, pleinen en kerken.

Na afloop van de vaartocht kun je passend de dag afsluiten in de binnenstad van Haarlem in je favoriete horecagelegenheid.

Boot huren in Haarlem zonder vaarbewijs

Wanneer je een middagje ontspannen wilt varen en een boot wil huren heb je geen zin in moeilijk gedoe met een vaarbewijs die je mogelijk moet hebben. Huur met vrienden een boot in Haarlem waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt. Je kunt rondom Haarlem heerlijk varen, vaar zonder problemen over de Raamgracht of de Nieuwe Gracht of langs de mooie Bavo aan de Leidse Vaart.

De sloepen die je kunt huren zijn luxe uitgevoerd, zo heb je onder andere aan boord:

  • Een koelkast
  • Grote tafel
  • USB oplader
  • Zachte kussen rondom
  • Mogelijkheid tot loungebank

Er zijn meerdere mogelijkheden om deze sloep te huren, voor een dagdeel, een volledige dag of zelfs voor twee dagen als je er niet genoeg van kunt krijgen.

Een geslaagd feest op de boot

Wil je de gasten van je feestje een unieke ervaring geven dan huur je toch gewoon een boot waarop je kunt feesten met zijn allen. Zorgeloos genieten van Haarlem, de bemanning en het fraaie schip. Alles is mogelijk want het is jouw feestje, we voeren het uit zoals je het wenst zo simpel is dat voor ons. Er wordt gevaren rondom Haarlem, op de Mooie Nel en de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Helaas kan er niet gevaren worden door de grachten van Haarlem omdat de boot daar te groot voor is.

De boot is geschikt voor zowel kleine als grote groepen personen, er zijn twee binnendekken en twee buitendekken. Geschikt voor iedere budget, van low budget tot zeer luxe. Jij bepaald wat er gegeten en gedronken mag worden aan boord. Je kunt kiezen van opschrijven op de lijst tot een arrangement met een keuze aan drankjes. Ook met het eten zijn er verschillende keuzes aanwezig, buffetten zijn inclusief voorgerecht en dessert. Ook specifieke wensen is geen probleem, zoals we al melden echt alles is mogelijk. Geef je een feest op onze boot dan moet het ook echt een feest worden die niemand ooit nog vergeet.